OCELOVÉ VLÁKNO

Ocelová vlákna se převážně vyrábí ze dvou druhů nerezavějící oceli 1.4113 (X6CrMo17-1) a 1.4841 (X15CrNiSi25-20) na rozvlákňovacích strojích, kde hustota vlákna (hmotnost na jeden běžný metr) a hrubost je závislá na požadavcích zákazníka. Jako světový unikát lze považovat elektronickou kontrolu hustoty vlákna, kde se právě tento složitě kontrolovatelný parametr podařilo zvládnout a tím i odstranit riziko nestejnoměrné hustoty vlákna. Tímto měřením a desetiletou tradicí ve výrobě jsme schopni dostát prvotřídní kvality vlákna na celosvětovém trhu.

Dopravu v EU jsme schopni zajistit vlastním vozovým parkem , což je další krok k zajištění nejvyšší kvality našeho výrobku i během přepravy k zákazníkovi. Při dopravě do zámoří se standardně používá kontejnerová přeprava. Cílem společnosti je vždy dodat kvalitní vlákno dle představ zákazníka. Proto také naše společnost splňuje podmínky řízení kvality dle standardu ISO 9001:2000.

foto

Vlastnosti materiálu pro výrobu vláken

  • odolný proti korozi
  • odolný proti působení kyselin
  • žáru odolný

Standardní výrobky

  • ocelová vlna ve svitcích různé hustoty a hrubosti
  • netkaná plsť z ocelové vlny
  • vysekávané tvary z netkané plsti
  • trubkové návleky s výztuhou i bez
  • rozptýlená výztuž do betonu
foto foto foto foto

Rozptýlená výztuž do betonu je použitelná především ve stavebnictví a to téměř ve všech oblastech, kde se jako hlavní stavební materiál používá beton. Paleta užití jde od základů stavby přes opěrné zdi, prefabrikáty a další stavební prvky až k rozsáhlým průmyslovým podlahám a zpevněným plochám. Přičemž k dopravě betonu lze použít i po aplikaci rozptýlené výztuže automix a čerpadla na beton. Vzhledem k výchozímu materiálu (nerezavějící ocel 1.4113 a 1.4841) naše výztuž na rozdíl od ostatních běžných výrobců nekoroduje.

foto foto foto foto

Balení výztuže se provádí dle potřeb zákazníka. Obvykle do pytlů, nebo kartónových krabic. Je možnost i použít balících materiálů dodaných zákazníkem.

doprava, ocelové vlákno, spojovací materiál menu English Deutsch Česky
» doprava
» ocelové vlákno
» spojovací materiál
webdesign :
FORNICA